Du behøver ikke at være på vores site længe, før du er klar over at vi producerer til samtlige medieplatforme og -formater. Det er mange, og antallet stiger for hver dag.

Uanset hvilke, er vores slutprodukt til kunden altid en eller flere dvd/bd´er, der indeholder alle elementer i det samlede projekt.

Udover at fungere som kundens sikkerhedskopi, giver det et godt overblik over alle opgavens delelementer.
Kunden fĂĄr ogsĂĄ eget brugernavn og password til vores server. Her har kunden, mediebureau, forlag etc. direkte adgang til download af det samme indhold.

Mange af vore kunder bruger ogsĂĄ dvd- eller blueray-mediet som gaver til egne kunder, medarbejdere eller lign.

Indholdet på en dvd eller bd kan være omfattende og komplekst.


Alligevel sikrer start-menuen at det altid er nemt at finde rundt i indholdet. Processen med at "skrue det hele sammen" hedder dvd- eller bd-authoring.

Og det er vi - i al beskedenhed - eksperter i. Udgivelsen til højre, produceret for RecArt Music, startede med at gennemse tre flyttekasser fyldt med forskellige filmspoler, slidte VHS-videobånd og et virvar af forskellige gamle U-Matic og 1" C-format videomasters. Oprensning af billede- og lydside samt digitalisering af indholdet var første etape. Herefter fulgte grafisk design af menuerne, og et omfattende programmeringsarbejde. Resultatet er ca. 4,5 timers underholdning, fordelt på 3 dvd´er, der sammen med 6 musik-cd er indgår i boks-sættet.

På produktionen har saks´også stået for design af boks-sættets frontside.

Er din hjemmeside din brochure?


Mange virksomheder bruger kun deres website som en brochure.

Saks´ kan hjælpe med at gøre...

læs mere >>>
Rigspolitiet forlænger kontrakt med saks

 

For få år siden indbød Rigspolitiet 5 reklame- og kommunikations- virksomheder til at give et...

læs mere >>>
TV-opgave for EuropaparlamentetEuropaparlamentets Informationskontor i Danmark forelagde en specifik kommunikationsopgave for os, og bad om et udspil....

læs mere >>>
Invitation fra Købenavnske Fængsler!


Det er ikke hver dag man modtager en invitation til at komme i fængsel.

Men...

læs mere >>>