I de første år af vores liv er der ingen tegn på den medierevolution som snart vil fødes. Landet slumrer sødt til pausefiskene fra den absolut eneste danske kanal man kan finde i flimmeret på fjernsynet: Danmarks Radio/TV. Vi er i midten af firserne!

Saks er et af de meget få private filmselskaber som bliver leverandør til DR TV. Det bliver til flere satire- og underholdningsprogrammer. DR køber også saks' første "tv-kunstværk!" Et eksperimental program om tv mediet. Det programsættes i bedste sendetid : fredag aften kl 20.30.

To år senere oplever landet de første tegn på, at noget er ved at ske i mediebilledet. TV2/Danmark kommer til verden,
og saks får fra starten produktionskontrakter på flere forskellige program-serier. På TV2´s premiereaften 1. oktober 1988 er saks repræsenteret med et par timers rockkoncerter- og stemningsreportager fra Roskildefestival 1988.

Og TV2/Danmark bestiller flere produktioner hos saks´. Rejse-serier, mad-magasiner, forældreprogrammer og The Julekalender. De fleste af saks´ leverancer ryger direkte ind på førstepladsen, på seerhitlisten. Som kun tæller TV2/Danmark og DR TV.


...historien fortsætter. Læs videre!


Er din hjemmeside din brochure?


Mange virksomheder bruger kun deres website som en brochure.

Saks´ kan hjælpe med at gøre...

læs mere >>>
Rigspolitiet forlænger kontrakt med saks

 

For få år siden indbød Rigspolitiet 5 reklame- og kommunikations- virksomheder til at give et...

læs mere >>>
TV-opgave for EuropaparlamentetEuropaparlamentets Informationskontor i Danmark forelagde en specifik kommunikationsopgave for os, og bad om et udspil....

læs mere >>>
New York 11.09.2001 Kolding 23.11.2004

 
Terrorangrebet i New York 11. september, og den voldsomme fyrværkeriulykke i Seest ved Kolding 3....

læs mere >>>